Afhaallijst

Op kerst- en nieuwjaarsdagen: afhaalgerechten naar keuze. Op andere dagen: eenzelfde afhaalgerechten Vanaf 10 personen. Prijzen inclusief 6% btw. Uw Keuze wordt ten laatste 10 dagen op voorhand verwacht.

_MG_5380   23

Aperitiefhapjes per stuk

Javanais van ganzenlever, peperkoek en krentenbrood – 3,00 €
Oester in champagnesaus – 2,50 €
Wraprolletje met gerookte kip en zoete paprika – 1,50 €
Oosters kippenspiesje met zoetzure saus – 1,50 €
Gepaneerde wijtingreepjes, tartaarsaus – 2,00 €
Rillette van makreel, bieslook – 2,00 €
Taboulé met gerookte eendenborst, uienconfit – 2,50 €

Soepen

Pompoensoep, bieslookroom, garnaaltjes, sesam – 3,00 €
Prei velouté – 2,00 €
Gevogeltesoep “Agnes Sorel”, champignons – 3,00 €

Voor- en Visgerechten

Gerookte zalm met toast en garnituur – 14,00 €
Gevulde porto-bello champignon met vol au vent van hoevekip, bladerdeeggebakje, gekonfijte preistaafjes – 12,00 € / Hoofdschotel – 16,00 €
Schartongfilets “Duglèré”, witte wijnsaus, aardappelen”Duchesse” – 14,00 € / Hoofdschotel – 18,00 €
Vispannetje met Noilly Prat-saus -15,00 € / Hoofdschotel -19,50 €
Op vel gebakken kabeljauwhaasje, gewokte tarwe, paprikasausje -16,00 € /
Hoofdschotel -21,50 €

Vleesgerechten

Eendenborst, sinaasappelsaus, seizoengroentjes, aardappelkroketjes – 18,00 €
Lende van hertenkalf “Grand Veneur” saus, wildgarnituur, aardappelkroketjes -22,00 €
Varkenswangetjes “Wijngoed Reyngaard”, seizoengroentjes, aardappelkroketjes -16,00 €
Parelhoen “Fine Champagne”, roomsaus, seizoengroentjes, aardappelkroketjes -17,00 €
Gemarineerde varkenslende, champignons, spekjes, wildgarnituur, aardappelkroketjes -14,00 €
Paupiette van kalkoen, portsausje, seizoengroentjes, aardappelkroketjes -16,00€

Desserts

Duo chocolademousse – 6,00 €
Licht kaasgebakje, citroen, speculaas, caramelsaus – 6,00 €
IJs parfait *“Vintje”, krokante nougat – 6,50€
Warm appelgebakje “Tarte Tatin”  6,00 €

*”Vintje” is een distillaat geproduceerd door wijnbouwers van vzw “Vintage Heuvelland”

Specialiteit

Diverse kreeftbereidingen. . Canadese kreeften 500gr “à la nage”, thermidor, Belle Vue
½ kreeft Vanaf 18,00 € / Hele kreeft vanaf 36,00 €
Konings krabpoten “à la nage” vanaf 10,00 € / p (100gr)
Huisbereide ganzenleverpastei, portie (80gr) met garnituren 16 € – Blok Vanaf 100gr: 14 €

Koud buffet vis 38,00 € pp. 

Tomaat met garnalen
Eitje met ansjovis
Zalm “Belle Vue”
Langoustines
Diverse gerookte vis
Tongrolletjes “Harlekijn”
Kabeljauwpastei
Spiesje scampi en ananas
Oesters (creuses)
Halve kreeft (optie 15€ p.p. supplement)

Saladebar & pasta
Koude sausjes – koude aardappelen – rauwkost

Afhaalmenu 41 € pp.

Aperitiefhapjes

Javanais van ganzenlever, peperkoek en krentenbrood
Rillette van makreel, bieslook
Gepaneerde wijtingreepjes, tartaarsaus

Voorgerecht

Op vel gebakken kabeljauwhaasje, gewokte tarwe, paprikasausje
Of
Gevulde porto-bello champignon met vol au vent van hoevekip, bladerdeeggebakje, gekonfijte preistaafjes

Soep

Pompoensoep, bieslookroom, garnaaltjes, sesam
Of
Gevogeltesoep “Agnes Sorel”, champignons

Hoofdgerecht

Eendenborst, sinaasappelsaus, seizoengroentjes, aardappelkroketjes
Of
Varkenswangetjes “Wijngoed Reyngaard”, seizoengroentjes, aardappelkroketjes

Dessert

IJs parfait “Vintje”*, krokante nougat