Afhaallijst

Op kerst- en nieuwjaarsdagen: afhaalgerechten naar keuze. Op andere dagen: eenzelfde afhaalgerechten vanaf 10 personen. Prijzen inclusief 6% btw. Uw Keuze wordt ten laatste 8 dagen op voorhand verwacht.

_MG_5380   23

Aperitiefhapjes per stuk

Macaron met fazantmousse -3,00 €
Quinoa met rivierkreeftstaartjes, groen kruidensausje – 2,50 €
Sashimi van tonijn, zoetzuur van augurk  -3,50 €
Oester in champagnesaus – 2,50 €
Gegratineerd schartongrolletje, nantuasaus – 2,00 €
Kippenvleugeltje met zoetzure saus – 1,50 €
Gepaneerde wijtingreepjes, tartaarsaus – 2,00 €
Traag gegaard buikspek gelakt, erwtjes crème – 2,50 €

Soepen

Wortelsoep met kokosmelk en koriander – 2,50 €
Pompoensoep, bieslookroom, garnaaltjes, sesam – 3,00 €
Mosselsoep met curry, fijne groentjes – 3,00 €

Voor- en Visgerechten

Gerookte zalm met toast en garnituur – 14,00 €
Carpaccio van coquilles, panna cotta van rode biet, kroepoek – 15,00 €
Schartongfilets “Duglèré”, witte wijnsaus, aardappelen ”Duchesse” – 14,00 € /  Hoofdschotel -18,00 €
Vispannetje Noilly Prat-saus, aardappelen ”Duchesse” -15,00 € / Hoofdschotel -19,50 €
Gebakken zeeduivel medaillon, risotto met boschampiginons, Parmezaan schilfers, mosseljus -17,00 € / Hoofdschotel -22,50 €

Vleesgerechten

Fazanten suprême “Brabançonne”, seizoengroentjes, Aardappelkroketjes – 18,00 €
Lende van hertenkalf “Grand Veneur” saus, wildgarnituur, Aardappelkroketjes  -22,00 €
Stoofpotje van everzwijn op grootmoeders wijze, seizoengroentjes, Aardappelkroketjes  -16,00 €
Parelhoen met kersen, bigaradesaus, seizoengroentjes, Aardappelkroketjes  -17,00 €
Varkenshaasje “Crosse Blackwell”, seizoengroentjes, Gratin “Dauphinois” -16,00 €

Desserts

Duo chocolademousse – 6,00 €
Combinatie, brownie, hazelnoot, chocolade – 7,50 €
Crème brulée, chutney van rode vruchten – 6,50€
Warm appelgebakje “Tarte Tatin”  6,00 €

Specialiteit

Diverse kreeftbereidingen:
Canadese kreeften 500gr “à la nage”, thermidor, Belle Vue
½ kreeft Vanaf 18,00 € / Hele kreeft vanaf 36,00 €
King krabpoten “à la nage” vanaf 12,00 € / p (100gr)
Huisbereide ganzenleverpastei, portie (80gr) met garnituren 16€ – blok vanaf 100gr: 14€

Koud buffet vis 40,00 € pp. Vanaf 10 personen

Tomaat met garnalen
Eitje met ansjovis
Zalm “Belle Vue”
Langoustines
Diverse gerookte vis
Tongrolletjes “Harlekijn”
Kabeljauwpastei
Spiesje scampi en ananas
Oesters (creuses)
Halve kreeftje (optie 10€ p.p. supplement)

Saladebar & pasta
Koude sausjes – koude aardappelen – rauwkost

Afhaalmenu 45 € pp.

Aperitiefhapjes

Macaron met fazantmousse
Quinoa met rivierkreeftstaartjes, groen kruidensausje
Gegratineerd schartongrolletje, nantuasaus

Voorgerecht

Carpaccio van coquilles, panna cotta van rode biet, kroepoek
Of
Gebakken zeeduivel medaillon, risotto met boschampiginons, Parmezaan schilfers, mosseljus

Soep

Pompoensoep, bieslookroom, garnaaltjes, sesam
Of
Mosselsoep met curry, fijne groentjes

Hoofdgerecht

Parelhoen met kersen, bigaradesaus, seizoengroentjes, Aardappelkroketjes
Of
Varkenshaasje “Crosse Blackwell”, seizoengroentjes, Gratin “Dauphinois

Dessert

Combinatie, brownie, hazelnoot, chocolade