Menu’s

tineke-christof-0830  tineke-christof-0697 tineke-christof-0644  IMG_1198

Verschillende menu’s voor ieders beurs (van aperitief hapjes tot dessert)
Enkele Voorbeelden

Menu 1
3-tal hapjes
Mosselsoepje, scheermesje met venkelsnippers
Kalfsoester, portosaus, seizoengroentjes, krielaardappelen
Chocolademousse “Sao Thomé”, granité van Sinaasappel, sechuanpeper

Menu 2
3-tal hapjes
Tongfilets met garnaaltjes, witte wijnsaus
Tournedos Bordelaise, Hollandse saus en kasteelaardappelen
Crème brûlée afgewerkt met aardbei en een takje jeneverbes

Menu 3
3-tal hapjes
Rundercarpaccio, basilicumdressing, parmezaanschilfers
Grietfilet met peterseliekorst en bouillabaisejus, mousselineaardappelen
Carpaccio van mango, panna cotta met Amandelen

Aperitiefhapjes
Oester in champagnesaus
Bordje karnemelkstampers met kwartelei en garnaaltjes
Lepeltje gravad lax met zure room


Eigen samengestelde menu’s zijn uiteraard ook mogelijk
Contacteer ons vrijblijvend via e-mail of Telefonisch

_MG_5128  _MG_5334